Domenii Traduceri

Poesis

Atunci când calitatea este pe primul loc.

Dată fiind misiunea centrului de traduceri Poesis™, anume aceea de a contribui la creșterea economică și dezvoltarea mediului de afaceri autohton, ne-am concentrat eforturile pentru a asigura un proces rapid, clar și cu un cost redus pentru toate traducerile, în special cele care au, direct sau indirect, legătură cu o activitate economică. Astfel, indiferent de domeniul de activitate pentru care aveți nevoie de traducerea unor documente ori comunicări, biroul Poesis asigură manageri de proiect, revizori și traducători cu pregătire continuă și experiență profesională de peste 10 ani.

Trebuie avut în vedere că Poesis urmărește îndeplinirea misiunii asumate printr-o dublă abordare. Ce înseamnă acest lucru? Pe de o parte, colaborăm îndeaproape cu sute de companii și instituții ori autorități pentru ca acestea să-și poată îndeplini rolul economico-social. Pe de altă parte, ajutăm persoanele private să ia legătura, să profite și să beneficieze de ajutorul ori serviciilor entităților menționate mai sus astfel încât și unele, dar și celelalte, să-și atingă scopul urmărit.

Mai jos am listat câteva domenii de activitate. Lista este, bineînțeles, exemplificativă.

 • Traduceri în domeniul juridic
 • Traduceri în domeniul medical – farmaceutic
 • Traduceri în domenii tehnice
 • Traduceri în domeniul comercial
 • Traduceri în domeniul Financiar – Bancar
 • Traduceri în Zona IT, Digital Media, Aplicații și Software
 • Traduceri pentru domeniul Energiei, Transporturilor
 • Traduceri pentru domeniul Militar
 • Traduceri pentru Relații Internaționale
 • Poesis răspund foarte repede la cereri, comunică excelent de bine și au biroul situat într-un loc ușor de găsit. Recomand!

  Venus Wright Avatar Venus Wright
  24.11.2023

  Cel mai serios loc pe care l am găsit pentru traduceri , vi-l recomand cu încredere . Am avut nevoie de niște acte traduse in scurt timp (in 2 zile) erau gata inclus ( vorbim de sambata am trimis actele și luni le aveam traduse au lucrat si duminica numai sa le avem traduse pana luni . chiar recomand ❤️ O sa ma întorc la ei curând când o sa am nevoie .

  Shei Avatar Shei
  20.11.2023

  A fost o experienta extraordinara. Nu numai ca au facut totul perfect dar l-au facut si intr-un timp récord. M-am bucurat mult cand documentul a fost aceptat de institutiile din Spania. Va doresc mult succes si la multe proiecte similare. Multumesc mult!

  roxana pavel Avatar roxana pavel
  13.11.2023
 • Recomand cu încredere acest centru de traduceri autorizate si legalizate. Eu am avut nevoie de o traducere în limba franceză pentru o diploma importanta. Serviciul lor a fost extrem de rapid (mai ales ca am depins de promptitudinea lor) și precis. De asemenea comunicarea a fost una foarte eficientă. Experiența mea a fost foarte pozitivă.

  Danut Urduza Avatar Danut Urduza
  07.11.2023

  Foarte rapid, traducatorul a fost de acord sa primeasca din weekend pe whatsapp actele de tradus iar luni dimineata erau gata. Recomand.

  Gabriel Toader Avatar Gabriel Toader
  30.10.2023

  O experiența plăcută oferită de o echipa profesionista. Echipa a fost foarte receptivă si totul a fost rezolvat rapid si cu acuratețe.

  Adelina Dum Avatar Adelina Dum
  17.10.2023
 • Comunicare prompta si facila, inalta calitate a serviciilor oferite la cel mai bun pret. Apelez de fiecare data cu incredere.

  UTIL INSTAL CONSTRUCT Avatar UTIL INSTAL CONSTRUCT
  13.10.2023

  Profesionalism și calitate, totul a fost gata în cel mai scurt timp! Recomand cu toată încrederea!☺️

  Iulia Mihaela Pesa Avatar Iulia Mihaela Pesa
  07.10.2023

  Recomand cu caldura serviciile Infiniroo Poesis, o scrisoare medicala de 3 pagini, tradusa in maxim 24h. Servicii de buna calitate!!

  Adrian Datcu Avatar Adrian Datcu
  22.09.2023
WhatsApp