Domenii Traduceri

Poesis

Atunci când calitatea este pe primul loc.

Dată fiind misiunea centrului de traduceri Poesis™, anume aceea de a contribui la creșterea economică și dezvoltarea mediului de afaceri autohton, ne-am concentrat eforturile pentru a asigura un proces rapid, clar și cu un cost redus pentru toate traducerile, în special cele care au, direct sau indirect, legătură cu o activitate economică. Astfel, indiferent de domeniul de activitate pentru care aveți nevoie de traducerea unor documente ori comunicări, biroul Poesis asigură manageri de proiect, revizori și traducători cu pregătire continuă și experiență profesională de peste 10 ani.

Trebuie avut în vedere că Poesis urmărește îndeplinirea misiunii asumate printr-o dublă abordare. Ce înseamnă acest lucru? Pe de o parte, colaborăm îndeaproape cu sute de companii și instituții ori autorități pentru ca acestea să-și poată îndeplini rolul economico-social. Pe de altă parte, ajutăm persoanele private să ia legătura, să profite și să beneficieze de ajutorul ori serviciilor entităților menționate mai sus astfel încât și unele, dar și celelalte, să-și atingă scopul urmărit.

Mai jos am listat câteva domenii de activitate. Lista este, bineînțeles, exemplificativă.

 • Traduceri în domeniul juridic
 • Traduceri în domeniul medical – farmaceutic
 • Traduceri în domenii tehnice
 • Traduceri în domeniul comercial
 • Traduceri în domeniul Financiar – Bancar
 • Traduceri în Zona IT, Digital Media, Aplicații și Software
 • Traduceri pentru domeniul Energiei, Transporturilor
 • Traduceri pentru domeniul Militar
 • Traduceri pentru Relații Internaționale
 • Recomand! Am avut o experienta foarte placuta. Comunicarea usoara si rapida pe WhatsApp, iar traducerea realizata intr-un timp foarte scurt.

  Muresan Paul Avatar Muresan Paul
  10.05.2023

  Promtitudine si profesionalim! Am primit la termen traducerile. Recomand!

  Florin Roman Avatar Florin Roman
  07.05.2023

  Suntem foarte multumiti de calitatea serviciilor. Recomandam cu drag!

  Raluca Ioana Jugravu Avatar Raluca Ioana Jugravu
  07.05.2023
 • Super profesioniști, foarte rapizi , foarte amabili !

  Roxana Florea Avatar Roxana Florea
  07.05.2023

  Promptitudine,siguranță ,profesionalism și înțelegere ☺️Am avut nevoie urgenta de o traducere autorizata,iar totul a decurs excelent . Mulțumesc!

  Valentina POPESCU Avatar Valentina POPESCU
  07.05.2023

  I-am contactat pe whatssapp au răspuns foarte repede, au fost foarte deschiși și mi-au oferit toate informațiile necesare și încredere pentru a apela la serviciile lor. Am fost foarte mulțumită și cu siguranță voi mai reveni. Faceți o treabă excelentă, felicitări!

  Mirela Ilie Avatar Mirela Ilie
  30.04.2023
 • Promptitudine, amabilitate, discreție, corectitudine și mai ales experiența, totul la superlativ. Prețuri adecvate. E o firmă de traduceri, recomandată de fiul meu care locuiește în București. Am avut încredere să încep această colaborare și nu am greșit. Mereu, la momentul oportun, am avut ce mi-a trebuit. Am economisit timp, stresul de deplasare, stresul de așteptare și statul la cozi. O idee de afaceri excelentă, un serviciu pe măsură. De la Bologna, cu tot respectul, Paula.

  Paola “Paula” Diculescu Avatar Paola “Paula” Diculescu
  30.04.2023

  I-am contactat pe whatssapp au răspuns foarte repede, au fost foarte deschiși și mi-au oferit toate informațiile necesare și încredere pentru a apela la serviciile lor. Am fost foarte mulțumită și cu siguranță voi mai reveni. Faceți o treabă excelentă, felicitări!

  Mirela Ilie Avatar Mirela Ilie
  26.04.2023

  Superb! Un serviciu foarte rapid și de mare calitate ! Recomand cu drag !

  Albertino Ich Avatar Albertino Ich
  23.04.2023
WhatsApp