Domenii Traduceri

Poesis

Atunci când calitatea este pe primul loc.

Dată fiind misiunea centrului de traduceri Poesis™, anume aceea de a contribui la creșterea economică și dezvoltarea mediului de afaceri autohton, ne-am concentrat eforturile pentru a asigura un proces rapid, clar și cu un cost redus pentru toate traducerile, în special cele care au, direct sau indirect, legătură cu o activitate economică. Astfel, indiferent de domeniul de activitate pentru care aveți nevoie de traducerea unor documente ori comunicări, biroul Poesis asigură manageri de proiect, revizori și traducători cu pregătire continuă și experiență profesională de peste 10 ani.

Trebuie avut în vedere că Poesis urmărește îndeplinirea misiunii asumate printr-o dublă abordare. Ce înseamnă acest lucru? Pe de o parte, colaborăm îndeaproape cu sute de companii și instituții ori autorități pentru ca acestea să-și poată îndeplini rolul economico-social. Pe de altă parte, ajutăm persoanele private să ia legătura, să profite și să beneficieze de ajutorul ori serviciilor entităților menționate mai sus astfel încât și unele, dar și celelalte, să-și atingă scopul urmărit.

Mai jos am listat câteva domenii de activitate. Lista este, bineînțeles, exemplificativă.

 • Traduceri în domeniul juridic
 • Traduceri în domeniul medical – farmaceutic
 • Traduceri în domenii tehnice
 • Traduceri în domeniul comercial
 • Traduceri în domeniul Financiar – Bancar
 • Traduceri în Zona IT, Digital Media, Aplicații și Software
 • Traduceri pentru domeniul Energiei, Transporturilor
 • Traduceri pentru domeniul Militar
 • Traduceri pentru Relații Internaționale
 • O firma foarte buna, am colaborat foarte bine pentru traducerea actelor mele in limba franceza! Cu siguranta, daca o sa mai am nevoie in viitor, voi apela tot aici!

  Vlad Bogdan Lazar Avatar Vlad Bogdan Lazar
  13.02.2024

  Recomand, după procesarea plății, traducearea a fost facuta in cateva zeci de minute, foarte rapid și la indemana.

  Iulian Eftimie Avatar Iulian Eftimie
  09.02.2024

  Recomand cu mare încredere! Cei mai serioși, dedicați și rapizi. Apelez de fiecare dată cu încredere la serviciile lor.

  Fili Fili87 Avatar Fili Fili87
  28.12.2023
 • Recomand cu mare încredere! Cei mai serioși, dedicați și rapizi. Apelez de fiecare dată cu încredere la serviciile lor.

  Mihai Eduard Pătru Avatar Mihai Eduard Pătru
  22.12.2023

  Am colaborat cu aceasta firma pentru traducerea unor documente oficiale din limba germana. Am fost placut impresionata de rapiditatea si calitatea serviciilor (in perioada sarbatorilor de iarna, imi luasem gandul ca o sa gasesc ceva atat de rapid). Comunicarea prin whatzapp a mers foarte bine si eficient, nici nu a trebuit sa merg la sediul lor. Recomand Poesis!

  Ana-Maria Rada Avatar Ana-Maria Rada
  21.12.2023

  Rapiditate, profesionalism si cu zambetul pe buze cu astea am fost intampinat. Felicitari

  Ahmed Musa Avatar Ahmed Musa
  16.12.2023
 • Foarte mulțumită de serviciul de traducere oferit, profesioniști , eficienti .Usor de interacționat prin sistemul online . Recomand cu încredere .

  Carmina Ciobanu Avatar Carmina Ciobanu
  30.11.2023

  Poesis răspund foarte repede la cereri, comunică excelent de bine și au biroul situat într-un loc ușor de găsit. Recomand!

  Venus Wright Avatar Venus Wright
  24.11.2023

  Cel mai serios loc pe care l am găsit pentru traduceri , vi-l recomand cu încredere . Am avut nevoie de niște acte traduse in scurt timp (in 2 zile) erau gata inclus ( vorbim de sambata am trimis actele și luni le aveam traduse au lucrat si duminica numai sa le avem traduse pana luni . chiar recomand ❤️ O sa ma întorc la ei curând când o sa am nevoie .

  Shei Avatar Shei
  20.11.2023
WhatsApp