Despre noi

Poesis

Atunci când calitatea este pe primul loc.

Centrul de traduceri Poesis a luat naștere din dorința declarată de a ajuta mediul de afaceri din România să dezvolte parteneriate durabile și profitabile cu investitori sau parteneri de afaceri străini. Atât managerii de proiect și revizorii uniți sub umbrela Poesis, cât și traducătorii autorizați care ne reprezintă, au experiență individuală de cel puțin 10 ani în asigurarea calității traducerilor ori în realizarea acestora.

Soluțiile noastre sunt potrivite pentru orice fel proiect, mic sau mare, de la traducerea și legalizarea unor acte importante, la traducerea și adaptarea unor comunicări cu angajatori ori parteneri străini, acte și comunicări medicale, până la proiecte mai complexe cum ar fi traducerea unor teze de doctorat, lucrări tehnice de specialitate și, de ce nu, chiar cărți sau filme.

Trebuie avut în vedere că Poesis urmărește îndeplinirea misiunii asumate printr-o dublă abordare. Ce înseamnă acest lucru? Pe de o parte, colaborăm îndeaproape cu sute de companii și instituții ori autorități pentru ca acestea să-și poată îndeplini rolul economico-social. Pe de altă parte, ajutăm persoanele private să ia legătura, să profite și să beneficieze de ajutorul ori serviciilor entităților menționate mai sus astfel încât și unele, dar și celelalte, să-și atingă scopul urmărit.

poza prezentare echipa Poesis
WhatsApp