Traduceri Autorizate

Poesis

Atunci când calitatea este pe primul loc.

Poesis este aliatul tău când ai nevoie de o traducere autorizată. Din fericire, numărul foarte mare de traducători autorizați cu care colaborăm, peste 280, ne permite să executăm rapid și la un cost competitiv traduceri autorizate în peste 37 de limbi, cu precădere și inclusiv toate limbile de circulație internațională. Singurele excepții sunt limba Azeră și cea Letonă pentru care în România nu avem traducători autorizați.

Traducătorii cu care noi lucrăm îndeaproape de ani de zile, majoritatea dintre ei cel puțin, au experiență de peste 10 ani în limbile pentru care sunt autorizați. Această experiență și proiectele de traduceri la care au luat parte îi ajută să cunoască limba mai bine, să înțeleagă subtilități lingvistice și să stăpânească domenii cu limbaj și lexic specializat cum sunt cele tehnice, juridice, medicale etc.

Care sunt avantajele traducerilor autorizate realizate de Poesis?
Informații suplimentare.

Ce este o traducere autorizată?

Traducerile realizate de traducători autorizați de către Ministerul Justiției și care la finalul textului tradus poartă semnătura și ștampila acestuia. Cele două certifică faptul că acea traducere este corectă, conform textului original, sensul inițial a fost păstrat, și că a fost efectuată de persoana în cauză.

De ce este important ca traducătorul să fie autorizat?

Pe lângă responsabilitatea pe care o poartă atunci efectuează o traducere, traducătorul autorizat a finalizat studii de licență la o facultate de limbi străine și a promovat examenul de Traducător Autorizat organizat de Ministerul Justiției conform legii Nr. 178 / 1997.

 • Recomand cu caldura serviciile Infiniroo Poesis, o scrisoare medicala de 3 pagini, tradusa in maxim 24h. Servicii de buna calitate!!

  Adrian Datcu Avatar Adrian Datcu
  22.09.2023

  Pe scurt, am avut de tradus urgent un document pentru Ministerul Mediului și de făcut și un duplicat legalizat pentru alt document și…experiența Poesis a fost chiar “o adevarata poezie”! Totul rapid, bine și foarte frumos!

  Cristi Hodivoianu Avatar Cristi Hodivoianu
  11.09.2023

  Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite, foarte rapide și foarte profesionale, eu colaborez de foarte mult timp și vreau sa spun ca sunt dea dreptu chiar foarte mulțumit. Mulțumesc mult de serviciile acordate și vom colaborarea mult timp de acum in colo.

  Rdm Andrei Avatar Rdm Andrei
  06.09.2023
 • Super multumita! Am primit in aceiasi zi in care i-am contactat oferta de pret si termenul de livrare. Cu toate ca aveam tot felul de tabele si imagini cu sagetele si note de subsol, au respectat intocmai grafica si modul de formatare al documentului sursa. Voi reveni cu incredere!

  Claudia Marcu Avatar Claudia Marcu
  05.09.2023

  Adevărați profesioniști, felicitări! Am avut de tradus un pv de constatare din limba bulgara în romana al unui eveniment rutier din BG care nu era vizibil decât 10-15% dar cu multă răbdare totul a fost rezolvat într-un timp scurt , astăzi comanda, mâine traducerea. Recomand cu încredere!

  George Ciocan Avatar George Ciocan
  31.08.2023

  Am apelat la această firmă, pentru traducerea unor documente din limba greacă. În două zile am primit răspunsul. Sunt serioși și prompți.Îi recomand cu mult drag.

  Jan Ioja Avatar Jan Ioja
  31.08.2023
 • Foarte serioși și promti! Am avut nevoie de o traducere în regim de urgenta și în doua ore s-a rezolvat. Recomand cu mare încredere!

  Scoala Moto Louis Avatar Scoala Moto Louis
  25.08.2023

  Foarte mulțumită de serviciile oferite. Se lucrează foarte rapid și rezultatele sunt pe măsură.

  Maria Cernat Avatar Maria Cernat
  23.08.2023

  Recomand cu cea mai mare incredere! Profesionalism si realizarea traducerii intr un timp foarte scurt!

  Ene Marius Cristian Avatar Ene Marius Cristian
  19.08.2023
WhatsApp