Traduceri Autorizate

Poesis

Atunci când calitatea este pe primul loc.

Poesis este aliatul tău când ai nevoie de o traducere autorizată. Din fericire, numărul foarte mare de traducători autorizați cu care colaborăm, peste 280, ne permite să executăm rapid și la un cost competitiv traduceri autorizate în peste 37 de limbi, cu precădere și inclusiv toate limbile de circulație internațională. Singurele excepții sunt limba Azeră și cea Letonă pentru care în România nu avem traducători autorizați.

Traducătorii cu care noi lucrăm îndeaproape de ani de zile, majoritatea dintre ei cel puțin, au experiență de peste 10 ani în limbile pentru care sunt autorizați. Această experiență și proiectele de traduceri la care au luat parte îi ajută să cunoască limba mai bine, să înțeleagă subtilități lingvistice și să stăpânească domenii cu limbaj și lexic specializat cum sunt cele tehnice, juridice, medicale etc.

Care sunt avantajele traducerilor autorizate realizate de Poesis?
Informații suplimentare.

Ce este o traducere autorizată?

Traducerile realizate de traducători autorizați de către Ministerul Justiției și care la finalul textului tradus poartă semnătura și ștampila acestuia. Cele două certifică faptul că acea traducere este corectă, conform textului original, sensul inițial a fost păstrat, și că a fost efectuată de persoana în cauză.

De ce este important ca traducătorul să fie autorizat?

Pe lângă responsabilitatea pe care o poartă atunci efectuează o traducere, traducătorul autorizat a finalizat studii de licență la o facultate de limbi străine și a promovat examenul de Traducător Autorizat organizat de Ministerul Justiției conform legii Nr. 178 / 1997.

 • In contextul unei piete supra-saturate in materie de birouri de traduceri, Poesis iese in evidenta prin profesionalism si seriozitate la nivel inalt.Inutil de spus ca ar putea da lectii multora din domeniu.Felicitari!

  Mihaela D. Avatar Mihaela D.
  09.04.2024

  Profesionalism și promptitudine , servicii excelente, va mulțumesc!

  Ash Ash Avatar Ash Ash
  08.04.2024

  Foarte profesionali! Traducerea și legalizarea au fost realizate intr-un timp record! Cu siguranță ii voi contacta din nou când va fi nevoie! Recomand!

  Catalina Hau Avatar Catalina Hau
  29.03.2024
 • A fost o experienta foarte plăcută. Cu siguranta voi reveni pentru traduceri legalizate la ei. Sunt profesionalisti, informațiile transmise au fost foarte folositoare, serviciile au fost rapide, s-au ocupat și de legalizare (nu a trebuit sa alerg la un notar aflat la câteva străzi distanta, asa cum mi s a întâmplat în alte părți). S-au ocupat de cererea mea pe baza unui avans, iar eu am ridicat documentul final a doua zi. Am foarte încântată.

  Alina Gherasim Avatar Alina Gherasim
  28.03.2024

  Da cu adevărat Oamenii Dedicați Meseriei ,promptitudine seriozitate și eficientă ! Stimă și respect ! Cristian Petrache !

  Cristian Petrache Avatar Cristian Petrache
  08.03.2024

  Servicii rapide și de calitate, personal foarte amabil și bine informat , il recomand cu toată încrederea

  Anca Mihaela Milu Avatar Anca Mihaela Milu
  20.02.2024
 • Recomand din suflet! Servicii de top, eficiență, profesionalism, să nu mai zic de locație, care este perfectă!

  Alexandra-Ana Chiprian Avatar Alexandra-Ana Chiprian
  20.02.2024

  Foarte mulțumită! Timpul a fost scurt și comunicarea foarte bună și eficientă. A fost o surpriză foarte plăcută! Locația centrală și accesibilă. Vă mulțumesc!

  Irina Maria Mureșan Avatar Irina Maria Mureșan
  20.02.2024

  O firma foarte buna, am colaborat foarte bine pentru traducerea actelor mele in limba franceza! Cu siguranta, daca o sa mai am nevoie in viitor, voi apela tot aici!

  Vlad Bogdan Lazar Avatar Vlad Bogdan Lazar
  13.02.2024
WhatsApp