Birou traduceri București

Poesis

Atunci când calitatea este pe primul loc.

Biroul de traduceri Poesis este localizat în apropiere de piața Romană, București, mai exact la adresa C.A. Rosetti Nr. 17, în clădirea Regus. Poziționarea ultra-centrală face ca centrul nostru să fie ușor accesibil din orice sector al capitalei, pornind de la sectorul 1, 2, 3, 4, 5 și până la 6. Am enumerat toate sectoarele capitalei pentru că este, aproximativ, la fel de ușor de ajuns la noi din oricare dintre ele. Traducerile sunt făcute numai de către traducători autorizați iar legalizarea poate fi făcută chiar și în 30 de minute, grație colaborării cu unul dintre cei mai apreciați notari din zonă.

foto interior birou de traduceri bucuresti - Poesis

Biroul are program de lucru prelungit, activitate și în weekend, iar pentru proiectele importante avem regim de urgență și comunicare eficientă online. Pentru situațiile în care nu vă puteți deplasa până în centrul Bucureștiului, avem un serviciu dedicat de preluare și predare a documentelor traduse. De cele mai multe ori, nici nu este nevoie să veniți până în biroul nostru pentru că întreg schimbul de documente (sursă și traducere) poate fi făcut prin email.

Unul dintre marile avantaje ale centrului Poesis este că avem un număr mare de traducători autorizați de Ministerul Justiției iar activitatea acestora este coordonată de manageri dedicați și revizori cu experiență. Toate avantajele asigurate de Poesis cât și reputația biroului pot fi ușor verificate online citind cele peste 300 de recenzii publice ale unora dintre clienții noștri.

 • Recomand cu caldura serviciile Infiniroo Poesis, o scrisoare medicala de 3 pagini, tradusa in maxim 24h. Servicii de buna calitate!!

  Adrian Datcu Avatar Adrian Datcu
  22.09.2023

  Pe scurt, am avut de tradus urgent un document pentru Ministerul Mediului și de făcut și un duplicat legalizat pentru alt document și…experiența Poesis a fost chiar “o adevarata poezie”! Totul rapid, bine și foarte frumos!

  Cristi Hodivoianu Avatar Cristi Hodivoianu
  11.09.2023

  Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite, foarte rapide și foarte profesionale, eu colaborez de foarte mult timp și vreau sa spun ca sunt dea dreptu chiar foarte mulțumit. Mulțumesc mult de serviciile acordate și vom colaborarea mult timp de acum in colo.

  Rdm Andrei Avatar Rdm Andrei
  06.09.2023
 • Super multumita! Am primit in aceiasi zi in care i-am contactat oferta de pret si termenul de livrare. Cu toate ca aveam tot felul de tabele si imagini cu sagetele si note de subsol, au respectat intocmai grafica si modul de formatare al documentului sursa. Voi reveni cu incredere!

  Claudia Marcu Avatar Claudia Marcu
  05.09.2023

  Adevărați profesioniști, felicitări! Am avut de tradus un pv de constatare din limba bulgara în romana al unui eveniment rutier din BG care nu era vizibil decât 10-15% dar cu multă răbdare totul a fost rezolvat într-un timp scurt , astăzi comanda, mâine traducerea. Recomand cu încredere!

  George Ciocan Avatar George Ciocan
  31.08.2023

  Am apelat la această firmă, pentru traducerea unor documente din limba greacă. În două zile am primit răspunsul. Sunt serioși și prompți.Îi recomand cu mult drag.

  Jan Ioja Avatar Jan Ioja
  31.08.2023
 • Foarte serioși și promti! Am avut nevoie de o traducere în regim de urgenta și în doua ore s-a rezolvat. Recomand cu mare încredere!

  Scoala Moto Louis Avatar Scoala Moto Louis
  25.08.2023

  Foarte mulțumită de serviciile oferite. Se lucrează foarte rapid și rezultatele sunt pe măsură.

  Maria Cernat Avatar Maria Cernat
  23.08.2023

  Recomand cu cea mai mare incredere! Profesionalism si realizarea traducerii intr un timp foarte scurt!

  Ene Marius Cristian Avatar Ene Marius Cristian
  19.08.2023
Care sunt avantajele traducerilor autorizate realizate de Poesis?
Informații suplimentare.

Traducem și pentru restul țării?

Pentru că suntem întrebați frecvent dacă asigurăm soluții de traduceri și pentru celelalte județe și orașe, exceptând București și zona metropolitană Ilfov, menționăm pe această cale că Da. Cu aceeași operativitate și calitate cu care v-am obișnuit deja. Acestea pot fi realizate și de la distanță, prin schimbul electronic de documente. De fapt, așa se întâmplă cu cele mai multe proiecte.

Din ce zone ale capitalei vin clienții noștri?

Răspundem la această întrebare pentru că în ultima perioadă am avut foarte multe proiecte de corectare a traducerilor. Practic, este la fel de ușor de ajuns din orice sector al aglomeratei noastre capitale. Cele mai multe refaceri de traducere le-am avut pentru unele din zonele limitrofe ce compun județul Ilfov, anume: Voluntari, Otopeni, Popești Leordeni, Buftea, Mogoșoaia, Berceni, Chiajna, Pantelimon, Bragadiru.

Cum procedăm dacă nu puteți ajunge?

Pentru cei care nu pot ajunge la sediul nostru avem două variante de lucru: ne trimiteți documentele online și vi le returnăm traduse sau putem organiza preluarea și predarea documentelor (în cazul legalizării sau a materialelor ce nu pot fi predate prin email).

Care sunt cele mai frecvent cerute limbi?

Menționăm acest detaliu pentru că cel mai mare număr de traducători autorizați sunt pentru aceste limbi, anume: engleză, germană, italiană, turcă, greacă, maghiară, bulgară, poloneză (polonă), franceză, spaniolă, portugheză, chineză, ebraică, arabă, cehă ș.a.m.d.. Am încercat să le trecem în ordinea volumelor.

WhatsApp