Traduceri Legalizate

Poesis

Atunci când calitatea este pe primul loc.

Atunci când ai nevoie de o traducere legalizată într-un timp scurt, ca soluție completă, de la primul la ultimul pas, centrul de traduceri Poesis este partenerul de care ai nevoie pentru un proces rapid, clar și la un preț excelent.

Traducerile care au cel mai frecvent nevoie de legalizare sunt actele / documentele cu efecte juridice, cum ar fi contractele, diplomele, certificate de naștere ori căsătorie, acte de identificare ale mașinilor și utilajelor ș.a.m.d.. Pe lângă acestea, mai au nevoie de legalizare în anumite cazuri și unele documente tehnice, medicale, economice, financiare, contabile etc..

Poesis vă este alături pas cu pas. Practic, primul pas este să ne contactați și singurul lucru pe care trebuie să îl faceți este să ne oferiți documentele. De restul, ne ocupăm noi.

Ce trebuie reținut dar și avantaje Poesis:
 • Pentru legalizarea unei traduceri avem nevoie de documentul în original, așa cere legislația în vigoare. Dacă nu poți ajunge la noi, avem un serviciu separat, contra-cost, prin care putem prelua documentele și le putem returna gata legalizate. Simplu.
 • Pot fi legalizate numai traducerile autorizate de către un traducător autorizat de Ministerul Justiției și numai un notar public poate efectua legalizarea. Poesis colaborează cu mai mulți notari iar unii dintre aceștia ne acordă prioritate în baza unei înțelegeri între părți. Așadar, timp redus.
 • Legalizarea necesită cel puțin câteva ore lucrătoare în afara timpului necesar traducerii. Pentru cazurile în care timpul este esențial și nevoia de legalizare nu suferă amânare, putem asigura legalizarea și în regim de urgență, de cele mai multe ori chiar în aceeași zi.
 • Poesis colaborează cu mai mulți notari publici pentru a scurta timpul legalizării;
 • Putem asigura traduceri autorizate, dar și legalizate, pentru toate limbile de circulație internațională și nu numai. În total 37 de limbi. Excepție face Azera și Letona pentru care nu există traducători autorizați în România.
 • Profită de experiența zecilor de mii de documente traduse și legalizate până acum. Sub ce formă? Consultanță inclusă în prețul traducerii.
 • Dacă ai mai multe întrebări și nu ești încă pregătit să suni, avem chiar și o secțiune de Întrebări Frecvente.
Ce este o traducere legalizată?

În cazul în care este prima dată când ai nevoie de o traducere legalizată atunci poate te întrebi ce este aceasta. O traducere legalizată este acea traducere autorizată, adică realizată de un traducător autorizat de către Ministerul Justiției, și care, pe lângă semnătură și ștampila traducătorului, are aplicată încheierea de legalizare notarială prin care notarul public certifică astfel că traducerea a fost efectuată de acel traducător autorizat și că traducerea este însoțită de documentul original în fotocopie/xerox.

 • Poesis răspund foarte repede la cereri, comunică excelent de bine și au biroul situat într-un loc ușor de găsit. Recomand!

  Venus Wright Avatar Venus Wright
  24.11.2023

  Cel mai serios loc pe care l am găsit pentru traduceri , vi-l recomand cu încredere . Am avut nevoie de niște acte traduse in scurt timp (in 2 zile) erau gata inclus ( vorbim de sambata am trimis actele și luni le aveam traduse au lucrat si duminica numai sa le avem traduse pana luni . chiar recomand ❤️ O sa ma întorc la ei curând când o sa am nevoie .

  Shei Avatar Shei
  20.11.2023

  A fost o experienta extraordinara. Nu numai ca au facut totul perfect dar l-au facut si intr-un timp récord. M-am bucurat mult cand documentul a fost aceptat de institutiile din Spania. Va doresc mult succes si la multe proiecte similare. Multumesc mult!

  roxana pavel Avatar roxana pavel
  13.11.2023
 • Recomand cu încredere acest centru de traduceri autorizate si legalizate. Eu am avut nevoie de o traducere în limba franceză pentru o diploma importanta. Serviciul lor a fost extrem de rapid (mai ales ca am depins de promptitudinea lor) și precis. De asemenea comunicarea a fost una foarte eficientă. Experiența mea a fost foarte pozitivă.

  Danut Urduza Avatar Danut Urduza
  07.11.2023

  Foarte rapid, traducatorul a fost de acord sa primeasca din weekend pe whatsapp actele de tradus iar luni dimineata erau gata. Recomand.

  Gabriel Toader Avatar Gabriel Toader
  30.10.2023

  O experiența plăcută oferită de o echipa profesionista. Echipa a fost foarte receptivă si totul a fost rezolvat rapid si cu acuratețe.

  Adelina Dum Avatar Adelina Dum
  17.10.2023
 • Comunicare prompta si facila, inalta calitate a serviciilor oferite la cel mai bun pret. Apelez de fiecare data cu incredere.

  UTIL INSTAL CONSTRUCT Avatar UTIL INSTAL CONSTRUCT
  13.10.2023

  Profesionalism și calitate, totul a fost gata în cel mai scurt timp! Recomand cu toată încrederea!☺️

  Iulia Mihaela Pesa Avatar Iulia Mihaela Pesa
  07.10.2023

  Recomand cu caldura serviciile Infiniroo Poesis, o scrisoare medicala de 3 pagini, tradusa in maxim 24h. Servicii de buna calitate!!

  Adrian Datcu Avatar Adrian Datcu
  22.09.2023
WhatsApp